Fa mai multe cu un singur click!

Alege sa generezi documente rapid cu un singur click! Creeaza fluxuri de aprobare si lasa aplicatiile sa lucreze in locul tau!

Cum te putem ajuta

Fie ca vorbim de contracte, acte aditionale, formulare, adeverinte sau orice alte acte, le putem genera instant cu foarte putina interactiune din partea angajatilor tai reducand astfel erorile umane. Genereaza documente rapid si simplu!

Creeaza fluxuri de aprobare si rezolva lucrurile printr-un simplu click! Aproba actiuni, documente, deconturi, tranzactii printr-un singur click. Avand mare parte din procese automatizate, vei ajunge sa fii mai productiv si mai eficient.

Ai de emis o multime de facturi si vrei sa faci asta rapid? Putem sa te ajutam sa facturezi prin SmartBill sau alt software de facturare cu integrare API sau CSV si tot ce va trebui sa faci este sa apesi un buton! Poti emite cate facturi vrei automat!

Foloseste-te de tehnologie si fii lider de piata pe segmentul tau! Reuseste sa faci mai multe cu acelasi numar de angajati si cu erori foarte putine! Descopera noi modalitati de a face fata provocarilor din ziua de azi.

Folosim pentru automatizarea proceselor repetitive, Microsoft Power Platform: Microsoft Power Automate, Microsoft Power BI, Microsoft Power Apps si Microsoft Power Virtual Agents.

Lucreaza eficient – contacteaza-ne!

1 Step 1
Am peste 18 ani, am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Pepas Cloud
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right