Suport Microsoft 365

  • Ai achizitionat deja Microsoft/Office 365 si nu stii cum sa il folosesti?
  • Nu stii ce poti face cu aplicatiile din pachetul Microsoft 365 pe care l-ai achizitionat?
  • Ai nevoie de asistenta tehnica pentru Microsoft 365?
  • Vrei sa inveti sa folosesti SharePoint Online, Microsoft Teams, OneDrive for Business si celelalte aplicatii?
Pentru toate cele de mai sus cat si pentru alte intrebari, completeaza formularul alaturat si te vom contacta!
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Cu ce te putem ajuta

Migrare Date

Ai achizitionat licentele de Microsoft 365 si nu stii cum sa iti migrezi emailurile din sistemul actual de mail in Microsoft 365? Vrei sa iti migrezi aplicatiile si website-urile in Microsoft Azure si nu stii cum sa o faci? Ai fisiere si foldere pe un server local, in SharePoint local sau in orice alt loc si ai vrea sa le muti in Microsoft 365? Vrei sa migrezi datele de pe un cont de Microsoft 365 pe altul nou (tenant to tenant migration)? Pentru orice tip de migrare a datelor catre Microsoft 365 si Azure, te putem ajuta! Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi.

Servicii de Administrare

Ai implementat Microsoft 365 sau Azure si in echipa ta nu este nimeni care sa poata asigura buna functionare a serviciilor si sa intervina atunci cand e nevoie? Te putem ajuta cu creare de noi utilizatori, adaugare de domenii web, setari drepturi de acces, setari reguli de transport, DLP, Backup, creare de casute de mail partajate, administrare infrastructura SharePoint Online, administrare echipe Microsoft Teams si multe altele. Pe scurt, ne vom asigura ca utilizatorii din organizatia ta vor primi accesul acolo unde trebuie si datele tale sunt accesate in siguranta. Atunci cand ai nevoie de ceva, suntem la un click distanta de tine si echipa ta! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Suport si Asistenta Tehnica

Ai probleme tehnice cu Microsoft 365 sau Azure? Vrei sa stii ca atunci cand ai nevoie de ajutor te poti baza pe un partener care sa iti rezolve rapid problemele? Deja lucram cu peste 100 de firme din toata lumea si o facem la un alt nivel. Te putem ajuta si pe tine sa iti rezolvi problemele cu Exchange Online, SharePoint Online, Microsoft Teams, OneDrive for Business, Outlook, Excel, Word, etc., in general cu toate produsele si serviciile Cloud de la Microsoft. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Servicii Training Microsoft 365, Power Platform si Azure

Te vom ajuta sa deslusesti tainele Microsoft 365 si Azure. Vei intelege mai bine ce servicii sunt potrivite pentru ogranizatia ta si cand sa le folosesti. Vei invata cum sa iti automatizezi procesele in organizatia ta astfel incat angajatii tai sa se dedice clientilor si nu sarcinilor repetitive. Aceste servicii sunt potrivite si pentru noii angajati care ajung in echipa ta si au nevoie sa afle rapid ce inseamna si cum se folosesc produsele si serviciile Microsoft 365 pe care le folositi in mod curent. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Rezolva-ti problemele tehnice cu Microsoft 365 si Azure si concentreaza-te pe dezvoltarea afacerii tale. Lasa-ne sa te ajutam!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right