Creeaza-ti propria infrastructura in Cloud

Work smart, not hard!

 

Aceasta este viziunea noastra si asta dorim sa fie viziunea pe care sa o implementam pentru compania oricarui partener.

Cine suntem

cloud

Pepas Cloud este o companie de IT ce ofera urmatoarele tipuri de servcii: consultanta, vanzare, migrare date, implementare, creare arhitectura in cloud si servicii de training. Lucram cu serviciile si produsele Cloud de la Microsoft si pe langa acestea putem furniza orice tip de produs Microsoft ce nu este de tip Cloud. Pepas Cloud este Microsoft Silver Partner din anul 2018 si poti apela la noi pentru ajutor cu infrastructura ta IT.

Datorita tehnologiei Cloud, putem oferi produse, solutii si servicii la preturi potrivite pentru orice firma. Costurile cu implementarea, migrarea si trainingul depind de la firma la firma si de complexitatea proiectului. Ce putem sa iti garantam este ca, la finalul unui proiect, vei stii cum sa folosesti ceea ce ai cumparat si implementat astfel incat comapnia ta sa devina , mai eficienta, mai competitiva si sa stie mereu cat o costa infrastructura IT.

Din punct de vedere tehnic, un proiect poate fi gata in cateva zile sau daca este mai complex, de la cateva saptamani la cativa ani. In majoritatea cazurilor partea tehnica nu depaseste 1 luna. In schimb, ce se intinde pe o perioada mai mare este partea de asimilare a informatiei si inceperea utilizarii serviciilor la capacitate maxima. Toate acestea depind de factorul uman si de cat de repede asimileaza informatiile.

Ce facem

business intelligence

De fiecare data cand incepem un proiect, parcurgem cativa pasi pana la finalizarea acestuia:

  • Viziune si planificare
  • Evaluare si remediere
  • Etapa pilot
  • Migrare si Training
  • Optimizare si Administrare

Fiecare proiect este diferit si unele etape se pot suprapune, totul depinde de complexitate si de marimea unei firme. Proiectul va fi facut intodeauna in asa fel incat sa nu intrerupa activitatea unei companii sau daca o intrerupe, impactul sa fie minim.

Cloud computing (“computerizare in nori”) se refera la livrarea resurselor informatice ca serviciu.

Cloud este un ansamblu distribuit de stocare de date, acces la informatii, servicii de calcul si aplicatii, in care utilizatorul nu are nevoie sa cunoasca amplasarea si configuratia fizica a sistemelor care furnizeaza aceste servicii.

Este un model informatic arhitectural pe trei nivele sau la un ansamblu care include SaaS (software ca serviciu), PaaS (platforma ca serviciu) si livrare IaaS (infrastructura ca serviciu) care poate fi obtinuta de la furnizorii de solutii de tip cloud.

In cadrul serviciilor Cloud este inclusa, de asemenea, livrarea altor tipuri de active IT ca servicii: stocare, baze de date, securitate si backend.

Adoptarea cloud computing de catre organizatii a crescut exponential in ultimii ani, datorita beneficiilor privind costurile si a eficientei acestui ansamblu, deosebit de atractiv pentru organizatiile cu personal IT limitat si/sau cu bugete IT limitate. Furnizorii independenti de software (ISV) pot, de asemenea, sa beneficieze in mod substantial de beneficiile cloud pentru furnizarea de aplicatii software ca serviciu, care ofera multe avantaje operationale si administrative de economisire a costurilor fata de modelul traditional de furnizare de software.

Avantaje:

  • Sincronizarea datelor utilizatorului care foloseste mai multe dispozitive (laptop, tableta, smartphone, desktop) legate la cloud;
  • Fisierele si documentele din cloudse pot prelucra usor, cu ajutorul unor aplicatii;
  • Viteza de calcul si capacitatea de stocare sunt sporite, fara a necesita investitii;
  • Datele nu pot fi furate;
  • Purtatorul de date nu se poate defecta

Unde oferim servicii

dashboard

Dezavantajele sunt reprezentate de necesitatea unei conexiuni rapide si stabile la internet si riscul unei livrari de servicii de calitate de la un furnizor. Alegerea furnizorului de servicii cloud este extrem de importanta.

De asemenea, orice firma care are in vedere utilizarea cloud trebuie sa se asigure ca a evaluat in mod adecvat scalabilitatea, disponibilitatea si flexibilitatea solutiilor cloud pe care intentioneaza sa le adopte si, de asemenea, trebuie sa investigheze fiabilitatea furnizorului de solutii cloud pe care intentioneaza sa il angajeze.

La Pepas Cloud beneficiati de securitatea serverelor Microsoft, de profesionisti bine pregatiti, gata sa vina in ajutorul nevoilor existente si gata sa ofere raspuns la orice intrebare.

Ca si in cazul unei retele interne, orice afacere care are in vedere trecerea la cloud computing trebuie sa aiba o evaluare de fezabilitate finalizata, pentru a asigura alegerea solutiei adaptate obiectivelor. Cu ajutorul expertilor de la Pepas Cloud va veti da seama rapid care este pachetul potrivit si perfect adaptat afacerii dumneavoastra.

In acest moment oferim servicii pe teritoriul U.E. dar putem oferi servicii oriunde in lume mai ales pentru produsele Cloud. Putem oferi servicii in 3 limbi: Romana, Engelza si Spaniola.

Inca ai intrebari?

Te rog sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

Contacteaza-ne!