Pepas Cloud Power BI

Microsoft Power BI

Analizeaza si interpreteaza datele firmei tale

Power BI este o suita de instrumente de analiza a afacerilor care ofera informatii in intreaga organizatie. Conecteaza-te la sute de surse de date, simplifica pregatirea datelor si efectueaza analize ad-hoc. Realizeaza rapoarte cu un design atractiv pentru utilizatorul final, apoi publica-le pentru ca organizatia ta sa poata consuma pe web si pe dispozitive mobile. Toata lumea poate crea tablouri personalizate cu o vedere unica, de 360 ​​de grade a afacerii lor. Poti chiar scala in intreaga organizatie, cu manageament si securitate incorporate.

Vedeti datele in moduri noi

Luati rapid decizii informate. Conectati, modelati si apoi explorati-va datele cu rapoarte vizuale pe care le puteti colabora, publica si distribui. Power BI se integreaza cu alte instrumente, inclusiv Microsoft Excel, astfel incat sa puteti accelera rapid si sa lucrati fara probleme cu solutiile existente.

Creeaza

Conectati-va la datele voastre oriunde locuiti. Apoi explorati datele cu uimitoare vizualizari interactive.

Colaboreaza si partajeaza

Publicati rapoarte si tablouri de bord (dashboards), colaboreaza cu echipa ta si impartaseste informasii in interiorul si in afara organizatiei tale.

Accesati statistici de oriunde

Actioneaza, avand acces facil la informatii de la birou sau in timpul deplasarii cu aplicatiile Power BI construite de Microsoft, Pepas Cloud si organizatia dvs.

Creati si distribuiti vizualizari de date si informatii despre afaceri chiar astazi!

 

Microsoft Power Automate

Automatizeaza procese si fluxuri de lucru

Lucreaza mai putin, fa mai multe!

Creati fluxuri automate de lucru intre aplicatiile si serviciile dvs. preferate pentru a obtine notificari, pentru a sincroniza fisierele, pentru a colecta date si multe altele.

Fluxuri multiple

Schimbati sarcinile repetitive in fluxuri de lucru in mai multi pasi. De exemplu, cu cateva clicuri capturati tweets si adaugati-le ca leads in Dynamics 365, abonatii în Mailchimp si multe altele!

Aproba cereri automat

Creati, utilizati si distribuițt fluxuri de lucru automate de aprobare pentru a raspunde rapid si a procesa cererile, de la opriri si planuri de calatorie pana la documente si oportunitati de vanzari.

Adaugarea de conditii

Luati decizii in fluxul de lucru, ca de exemplu executarea unei actiuni numai atunci cand sunt indeplinite anumite conditii.

Utilizarea datelor locale

Flow va permite sa va conectati in siguranta la date locale si servicii bazate pe cloud, astfel incat sa puteti profita la maximum de datele pe care le aveti deja.

Lucreaza in siguranta

Preveniti datele delicate de la parasirea companiei dvs. utilizand politici de prevenire a pierderilor de date integrate sau personalizate.

Ce mai astepti, incepe chiar azi!

Pepas Cloud Power Automate
Pepas Cloud Power Apps

Microsoft PowerApps

Creeaza aplicatii rapid pentru afacerea ta

Aplicatii care inseamna business
 
Creati cu usurinta aplicatiile de afaceri de care aveti nevoie si extindeti sau personalizati aplicatiile pe care le utilizati deja.
 

O singura platforma, oportunitati nelimitate

Creaza-ti propriul Office 365 si Dynamics 365 cu aplicatii puternice care acopera productivitatea si datele de afaceri. Personalizti SharePoint Online, utilizati PowerApps cu Microsoft Teams si construiti aplicatii pe Dynamics 365.

Inoveaza mai repede

Construiti rapid aplicatiile fara sa aveti nevoie de cunostinte de programare in proiectarea aplicatiilor. Alegei dintr-o mare varietate de sabloane preconfigurate sau incepeti cu un sablon necompletat. Conectati-va usor aplicatia la date si utilizati formule si expresii asemanatoare cu cele folosite in Excel pentru a adauga cu usurinta logica. Publicati-va aplicatia pe web, iOS, Android si Windows 10. Este atat de usor!

Construiti pe o platforma de aplicatii fara limite

Atunci cand alte platforme de aplicatii se opresc, PowerApps continua. Permite dezvoltatorilor sa extinda fara probleme capacitatile aplicatiilor utilizand functiile Azure sau sa utilizeze conectori personalizati pentru a se conecta la sisteme personalizate sau vechi.

Un serviciu de date puternic integrat

Cu serviciul Common Data pentru aplicatii integrate, beneficiati de un serviciu de date puternic cu personalizare bogata, gandite pentru afaceri si capabilitati de securitate. Datele dvs. sunt stocate intr-un format standard, prin intermediul modelului comun de date, astfel incat sa fie gata de utilizare si usor de utilizat.

Construiti aplicatiile in ore – nu luni – care se conecteaza usor la date, utilizati expresii si formule asemanatoare Excel pentru a adauga logica si a alerga pe dispozitive web, iOS si Android.

Power Virtual Agents

Creeaza chatboti fara sa folosesti cod

Creeaza cu usurinta chatboti inteligenti fara a fi nevoie sa scrii cod!

Rezolva automat problemele comune cu care se confrunta clientii si angajatii din back office, eliberand personalul pentru a se concentra pe solicitari complexe si interactiuni de mare valoare.

Integeaza agentii virtuali cu produsele si serviciile pe care le utilizezi in fiecare zi folosind sute de conectori preconstruiti, prin crearea unor fluxuri de lucru personalizate folosind Power Automate sau creand scenarii complexe cu Microsoft Bot Framework.

Masoara performanta

Monitorizeaza si imbunatateste continuu performantele chatbotului folosind informatii AI bazate pe date disponibile intr-un tablou de bord usor de citit.

Pepas Cloud Microsoft Power Virtual Agents