Microsoft Cloud – primul Data Center in Orientul Mijlociu

Azure in UAE Pepas Cloud

Microsoft anunta deschiderea primului Data Center in Orientul Mijlociu incepand cu 18 iunie!

 

Conform celor de la Microsoft incepand din 18 iunie, Microsoft Azure si Microsoft Offfice 365 fac un pas mare impreuna in a oferi servicii Cloud si a pregati clientii din Orientul Mijlociu pentru transformarea digitala.

Ambele servicii sunt fi disponibile clientilor din Emiratele Arabe Unite iar din ultima partea a lui 2019, Dynamics 365 si Power Platform vor fi disponibile.

Deschiderea noilor regiuni Cloud in Abu Dhabi si Dubai reprezinta inceputul dezvoltarii centrelor Cloud din Golf si din Orientul Mijlociu de catre Microsoft si rezolvarea problemelor legale ce privesc locatia de rezidenta a datelor.

Noile regiuni de cloud adera la principiile Microsoft Trusted Cloud si se alatura uneia dintre cele mai mari si mai sigure infrastructuri de Cloud din lume, care deserveste deja peste un miliard de clienti si 20 de milioane de companii. Microsoft are o expertiza profunda in protectia datelor, securitate si confidentialitate, inclusiv cel mai larg set de certificari de conformitate din industrie si este primul furnizor de servicii de Cloud din Emiratele Arabe Unite care obtine certificarea Dubai Electronic Security Center pentru serviciile sale de cloud. Concentrarea Microsoft continua pe principiile trusted Cloud si pozitia de lider in conformitate, inseamna ca clientii din regiune isi pot accelera transformarea digitala cu incredere si vor avea deja fundatia pentru a realiza si a securiza propriile aplicatii cu ajutorul tehnologiilor Cloud de la Microsoft.

Infrastructura locala pentru centre de date stimuleaza dezvoltarea economica atat pentru clienti, cat si pentru parteneri, permitand companiilor, guvernelor si companiilor din zona sa realizeze avantajele Cloud-ului pentru inovare, precum si sa sprijine ecosistemul tehnologic care sustine inovatia. Microsoft anticipeaza ca serviciile cloud livrate din Emiratele Arabe Unite vor avea un impact pozitiv asupra crearii de locuri de munca, antreprenoriatului si cresterii economice in regiune. International Data Corporation (IDC) estimeaza ca serviciile Cloud ar putea aduce in Orientul Mijlociu mai mult de o jumatate de milion de locuri de munca, incluzand potentialul a peste 55.000 de noi locuri de munca în Emiratele Arabe Unite, intre 2017 si 2022.

 

De asemenea, Microsoft continua sa contribuie la depasirea decalajului de competente in randul comunitatii IT si sa consolideze experienta tehnica a serviciilor Cloud. Cloud Society, un program orientat catre Orientul Mijlociu si Africa, cu ajutorul Microsoft Learn, a pregatit peste 150.000 de profesionisti IT in cadrul MEA. Comunitatea va beneficia si mai mult de disponibilitatea sporita si de performanta serviciilor Cloud furnizate din Emiratele Arabe Unite pentru a ajuta la realizarea avantajelor Cloud-ului enterprise, imbunatatirea abilitatilor in migrare de date si gestionarea mai eficienta a infrastructurii cloud.

 

 

Poti citi mai multe detalii aici: Microsoft Middle East and Africa News CenterMicrosoft Azure United Arab EmiratesMicrosoft Office 365Microsoft Dynamics 365, si Microsoft Power Platform.

 

Sursa: poti citi mai multe detalii aici!

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Pepas Cloud
Salut,

Cu ce te putem ajuta?