End of support for Office 2010 for Windows and Office 2016 for MAC OSX
Sfarsitul asistentei pentru Office 2010 pentru Windows si Office 2016 pentru MAC OSX

End of Support Office 2010 Windows Office 2016 Mac

 

Asistenta pentru Office 2010 versiunea pentru Windows si Office 2016 versiunea pentru MAC OSX s-a incheiat pe 13 octombrie 2020 si nu va exista nicio prelungire a perioadei de suport si nicio actualizare de securitate. Toate aplicatiile dumneavoastra din suita Office 2010 (sau 2016 pentru MAC) vor continua sa functioneze. Cu toate acestea, va puteti expune la riscuri de securitate majore. Upgrade-ul este recomandat.

Ce inseamna sfarsitul asistentei pentru utilizatorii de Office 2010 dupa 13 octombrie 2020:

 • Microsoft nu va mai oferi asistenta tehnica, nu va mai remedia erori si nu va mai remedia probleme de securitate pentru vulnerabilitatile Office 2010 care ar putea fi raportate sau descoperite ulterior datei de 13 octombrie 2020. Aceasta include actualizari de securitate care va pot ajuta sa va protejati computerul si datele de virusi, spyware si alte programe malware.
 • Nu veti mai primi actualizari de software pentru Office 2010 de la Microsoft Update.
 • Nu veti mai primi asistenta tehnica prin telefon sau chat.
 • Nu vor fi furnizate alte actualizari pentru continutul de suport si majoritatea continutului de ajutor online va fi retras.
 • Nu veti mai putea descarca Office 2010 de pe site-ul Microsoft.
 • Vor fi aparea probleme de compatibilitate cu versiunile mai noi ale suitei Office si unele documente nu vor putea fi deschise.
 • Nu va mai putea fi folosit cu Microsoft/Office 365.
 • Cele de mai sus sunt valabile si pentru Office 2016 pentru MAC OSX.

 

Care sunt optiunile dumneavoastra?

Va recomandam sa faceti upgrade pentru Office. Optiunile dumneavoastra de actualizare vor depinde daca utilizati Office 2010 acasa sau daca versiunea dumneavoastra de Office 2010 este folosita in scop comercial (versiunea Business).

 • Office 2010 pentru acasa.

Daca utilizati Office 2010 versiunea pentru acasa, il veti putea folosi in continuare, dar va recomandam sa faceti upgrade la o versiune mai noua de Office, astfel incat sa puteti ramane la curent cu cele mai recente caracteristici si functionalitati, patch-uri si actualizari de securitate.

 • Office 2010 varianta business.

Pentru cei care folosesc Office 2010 la locul de munca sau in cadrul unei institutii de invatamant:

In acest caz va putem ajuta atat pe partea de consultanta cat si cu vanzarea licentelor necesare dumneavoastra. Gasiti multe detalii aici

 

Pentru profesionistii IT si administratorii Microsoft 365:

Daca sunteti un administrator care inca ruleaza Office 2010 in organizatia dumneavoastra, va recomandam cu tarie sa faceti upgrade utilizatorilor la cea mai recenta versiune de Office cat mai curand posibil. Consultati urmatoarele pentru indrumari suplimentare.

 • Profesionistii IT care doresc sa afle mai multe despre actualizarea Office 2010 intr-o intreprindere, ne pot contacta aici pentru a stabili un plan de actualizare a sistemelor folosite de organizatia dumneavoastra.
 • Administratorii Microsoft 365 care gestioneaza Microsoft 365 in organizatii mici, cu utilizatori care inca folosesc Office 2010, vor trebui sa faca actualizarea la o versiune mai noua de Office (valabil pentru cei cu pachetele Business Basic) sau sa treaca la un plan superior de Microsoft/Office 365 care contine pachetul Office

De asemenea, puteti cumpara sau incerca acum cea mai recenta versiune de Office de aici.

 

Ce s-a schimbat dupa Office 2010? Ce au in plus versiunile mai noi?

Aplicatiile pe care le cunoasteti au devenit mai inteligente

Este mult mai usor sa dai viata ideilor cu Microsoft 365. Versiunile Premium de Word, Excel si PowerPoint va ajuta cu inteligenta artificiala incorporata si va permit sa elaborati in comun, sa dictati documente (functia de scriere automata dupa dictare este deocamdata doar pentru unele limbi de circulatie internationala cum ar fi limba engleza) si sa obtineti date in timp real.

Realizati mai multe impreuna

Partajati si colaborati cu usurinta cu alte persoane, efectuand editari si furnizand feedback in timp real. Lucrati impreuna cu alte persoane gratuit, utilizand Office pentru web.

Aveti intotdeauna acces la informatiile dumneavoastra

Accesati si salvati fisierele in siguranta de oriunde, pe toate dispozitivele dumneavoastra preferate, cu 1 TB de spatiu de stocare in cloud cu OneDrive.

Protejati ceea ce conteaza cel mai mult

Protejati-va activele digitale cu securitate OneDrive, cum ar fi detectarea ransomware, linkurile de partajare protejate prin parola si recuperarea fisierelor. Cu Outlook.com obtineti protectie avansata impotriva virusilor si a phishingului.

Aveti intrebari? Aveti nevoie de ajutor?

Luati legatura cu expertii Microsoft zilnic, prin chat, SMS-uri sau telefon.

Aveti mereu minim 100 de versiuni ale documentelor si in caz de pierdere/atac cibernetic/defectiune tehnica/ etc. veti putea restaura cu usurinta ultima versiune salvata (salvarea se face automat in timp real).

Programati DEMO

1 Step 1
Am peste 18 ani, am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Pepas Cloud
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Pepas Cloud
Salut,

Cu ce te putem ajuta?